4. oktober 2006

Bryllup og ferie

I helga, det vil altså si torsdag til mandag, dro familien og jeg ned til mi kusines bryllup i Frankrike. Mer presis var det i Saint Jean Cap-Ferrat, like i utkanten av Nice. Det var utrolig deilig å få en ferie midt oppi skoleåret og bare kunne slappe av og kose seg sammen med familien, er jo mange jeg ikke får så mye ellers i året.

Jeg er jo også glad i flotte hus og fete biler, kan ikke nekte for det, og det viste seg at Cap-Ferrat var et glimrende sted for å finne dette! I tillegg fikk vi sett ganske mange flotte biler og ikke minst yachter da vi tok en tur til Monaco. Skulle gjerne ha tatt en tur innom casinoene, men grunnet min finansielle (student)situasjon var det nok best å heller holde seg til en bok.

Vi fant også kjempemange flotte landsbyer med trange gater og høye hus, det var utrolig mange sjarmerende steder i området! Det flotteste var kanskje Eze, en liten fjellandsby med en fantastisk utsikt. Den lå helt på toppen av et fjell, eller en kolle hvis det går an å bruke det ordet, og hele landsbyen fremsto nesten som en borg; husene lå egentlig i en stor klynge. Kjempeflott!

Også ble mi kusine godt gift til slutt, det er vel det viktigste! Bryllupet var kjempeflott, og det var preget av både italienske og norske tradisjoner. I tillegg var det på et fantastisk flott sted som heter Villa Ephrussi de Rothschild, som det er bilde av på toppen. Jeg tviler nok på at jeg noensinne vil ha mulighet for å leie et sånt sted, men det var veldig gøy å ha vært der.

Så nå er det tilbake til hverdagen. Og det er egentlig ganske deilig, det også.

Ingen kommentarer: